Tölgyessy D. Péter elemez

A Való Világ 4 valóságshow professzionális elemzői szemmel. (A politikai elemző Tölgyessy csak névrokon.)

Gyorselemzés: mi változik Éva győzelmével?

2010.12.22. 22:47 Sz.J

Óriási fölénnyel nyerte Éva a Leonidásszal vívott párbaját és ez feltehetően megváltoztatja majd a jelenlegi, még meglehetősen képlékeny erőviszonyokat. Éva visszatérése a Laci és Olivér közötti, szépen lassan kirajzolódó konfliktusra is hatással lehet (Olivér előnyére), s egyúttal - ha rövid ideig is -  gyengülhetnek a "szürke karakterek" (különösen Gombi és Anikó) pozíciói, ők veszélyben érezhetik magukat. Éva visszatérése ugyanakkor Olivérre is veszélyes lehet, mert bár Lacit esetleg gyengíti a lány visszatérése, fölényes győzelmével várhatóan Éva is bátrabban és magabiztosan lép majd fel Olivérrel szemben egy esetleges nézeteltérés során. Évára jelenleg a veszélyt kizárólag önmaga jelenti: ha fölényes győzelmével túl magabiztossá válik, akkor könnyen kiválthatja a nézők ellenszenvét.

A bejegyzés trackback címe:

https://tolgyessypeterelemez.blog.hu/api/trackback/id/tr532533514

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elsöprő győzelmet aratott Éva tegnap este 2010.12.23. 14:22:05

Tegnap este véget ért a ValóVilág 4 első párbaja: a szavazók 72 %-a voksolt a Törtető lányra, így Ő ment vissza a luxusbörtönbe.Igazi meglepetésként érte a párbajozókat, amikor Zsuzsi belépett a stúdióba. A Bombanőt néhány nappal ezelőtt kizárták a Vil...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása